Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan strikke sokker

Strikk pinnen vanlig men de siste 2 maskene strikkes rett sammen. På denne sokken har jeg 44.

Sokker Pa To Rundpinde Gratis Strikkeopskrifter Strikkeglad Dk
Sokker Pa To Rundpinde Gratis Strikkeopskrifter Strikkeglad Dk

5-strikkede sokker Denne teknik involverer strikning af produktet uden en enkelt søm.

. Fortsett slik annenhver omgang til det er ca halvparten av m igjen. Pinne 2 og 3. Frem og tilbake i glattstrikk Strikk hælens masker frem og tilbake i glattstrikk ca 5-6 cm. Det har vi både skrevet om og laget.

Til du har passelig størrelse til. Strømper strikkes i en spiral hvilket resulterer i at det er ideelt at ligge på et ben. 12 Bruke to strikkepinner enkleste måte 2 Videoopplæringer med trinnvis. 1 Detaljert mesterklasse hvordan strikke sokker med strikkepinner foto i etapper 11 5-strikkede sokker.

Fell så på hver omgang og snurp sammen de siste m og fest godt. Det er bare så morsomt å strikke sokker på denne måten samtidig som de ikke sklir rundt i støvlene så det er blitt flere par. I dette innlegget går vi igjennom hvordan man strikker sokker på 1-2-3. Begynn å felle på neste omgang fra rettsiden.

Hvordan felle til hæl på en sokk standard metode Søkeord. Kopier lenke Vi har laget en strikkeoppskrift på sokker der hælen praktisk talt strikker seg selv. Hvordan strikke sokker til barn. Du legger opp med en slags åttetallsvri som forklart på bildene strikker en runde og øker så en maske på hver side over og under annenhver runde.

Strikk neste sokk lik. Tuppen strikkes med glattstrikk samtidig som du feller jevnt fordelt rundt omgangene. Jeg skal vise hvordan du kan felle tåtupp med rundfellinger. Du kan se den samlede video lige nedenfor eller du kan scrolle.

Vil du strikke tradisjonell hæl. Hæl sokker I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en standard hælfelling på en sokk. 1 kroppen 2 tåtuppen og 3 hælen. Strikker du til du har 4 m igjen på første pinne 2 vridd rett sammen strikk de to gjenværende maskene rett start 2pinne med 2 m rett2 rett sammen og deretter rettmasker ut.

Strikk hælens masker frem og tilbake i glattstrikk i 5-6 cm. Trails End av Drops. Her er det sett med matchende design i herlige. Nova Scotia Toes av Drops.

Strikk de første 2 maskene på neste pinne. Lykke til det er hyggelig å strikke. Så har vi endelig fået lavet en trin for trin video-guide hvor vi viser dig fra start til slut hvordan du strikker strømper og sokker. Dette er Jorids tredje bok og denne ganger får du 45 oppskrifter på votter vanter luer sokker og leggvarmere til barn i alderen 0 til 8 år.

Her har jeg brukt superwash ullgarn Trysil fra Europris og pinne nr 4. 14 gratis oppskrifter på sokker til herre. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en enkel hæl til en sokk. Sokken til venstre har jeg strikket i flerfarget garn.

Strikk disse to pinnene helt vanlig. Legg opp 36 masker fordelt på 4 strikkepinner 9 masker på hver. Morgan av Anne-Kirsti Espenes. To masker rett sammen Strikk.

Om du bare følger steg for steg i videoen over er vi sikre på at du skal få det til. Begynn å felle på neste omgang fra.

Hjemmestrikkede Sokker Gratis Opskrift Strikker Dk
Hjemmestrikkede Sokker Gratis Opskrift Strikker Dk
Nova Scotia Toes Drops 180 23 Gratis Strikkeopskrifter Fra Drops Design
Nova Scotia Toes Drops 180 23 Gratis Strikkeopskrifter Fra Drops Design
Woolies Drops 135 10 Gratis Strikkeopskrifter Fra Drops Design
Woolies Drops 135 10 Gratis Strikkeopskrifter Fra Drops Design
Silje Socks Drops Children 23 17 Gratis Strikkeopskrifter Fra Drops Design
Silje Socks Drops Children 23 17 Gratis Strikkeopskrifter Fra Drops Design
Hvordan Strikke Sokker Boerboelheidi
Hvordan Strikke Sokker Boerboelheidi

Posting Komentar untuk "hvordan strikke sokker"